Välkommen!

Myfabulousglow är tillbaka!

Det är tillbaka i sin ursprungliga form. En plats där jag kan nörda ner mig i skönhet och smink, där jag kan skriva om allt från aktiva ämnen till radikal transparens. En plats för mig dela mig när tar mig att andas. Där vi kan prata formulan och formuleringen. Det aktivistiska skönhetskontot med full fokus på skönhet.

Skönhet för mig är att gotta ner mig i produkterna, läsa incilistor, prata estetik, kombinera ihop bästa rutinen för stunden, läsa om teori och såklart må bra!

Många hittar nog hit från mitt insta konto och sanningen är att håller tillbaka från att skriva om skönhet för att det andra inte ska hamna i bakgrunden eller bli till ett brus för det andra.
Därför blev det en blogg istället, valde bort youtube av den enkla anledningen att bloggen blivit det långsamma mediet inom sociala medier. Det är något jag uppskattar, här kan det tas tid för att reflekteras. Det behöver inte vara skrikigt och snabbt och det är något jag kan bidra med.

Här ska du kunna komma in och läsa recensioner, information, funderingar kring skönhet och viktigast av allt, diskutera!

/Cristian

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s